4min

Kepware serverX

En av de mest avancerade OPC Serverna på marknaden och kommer att förbli grunden för Kepwares framtida utveckling. KEPServerEX är även den senaste generationen av Kepwares prisbelönta kommunikationsteknik och representerar över 10 manår av utveckling. Med det enhetliga gränssnittet i KEPServerEX kan du verkligen maximera din investering i OPC. Du kan lägga till flera OPC drivers, alla i en enda kommunikationsserver utan att behöva lära dig nya kommunikationsprotokoll eller spendera tid på att förstå nya applikationer.

Kommunikation för Automation och Industriell IT

Document image

Bevisad interoperabilitet med +250 protokoll

För att öka nyttan av dina data finns det ett antal Plug-in-moduler som omvandlar den till något mer än rådata i ett register. Om du behöver få PLC data till SQL-tabeller för analys, använd Datalogger. Om du behöver utföra en beräkning, använda Advanced Tags. Om du vill HDA stöd, använder du Local Historian Plug-In. Vi stöder även OPC AE med en Plug-In för larm och händelser. Varje plug-in är individuellt licensierad, så att du kan använda den eller de som bäst behövs i din applikation.

Den prisbelönta OPC-server sviten KEPServerEX har mer än 250 kommunikationsprotokoll, som möjliggör anslutning till ett brett utbud av system, utrustningar och sensorer, och är den mest mångsidiga OPC-servern på marknaden. Tillägget av REST och MQTT gränssnitt förutom OPC och OPC UA gör den till framtidens kommunikationsserver. På den här sidan kommer vi att försöka förklara de grundläggande principerna för IoT, Industrial Internet of Things (IIoT), REST, MQTT och de möjligheter som dessa principer ger till morgondagens lösning.

Centraliserad kommunikation för slimmade dataflödenDen inbyggda IoT gatewayen i KEPServerEX kompletterar det OPC gränssnitt som Kepware är mest känd för. OPC är en kommunikationsstandard som ofta används i industriell automation för anslutning av utrustning, PLC, styrutrustning och annan industriell utrustning. IoT Gateway ger nya möjligheter baserade på de gränssnitten REST och MQTT, som idag främst används i alla typer av IT och IoT-lösningar.

Updated 20 Dec 2020
Did this page help?
Yes
No