4min

<iFrame>

Att kunna använda <iFrames> gör att du kan använda Inbäddad HTML hänvisar till källkoden som genererats av en tredjepartswebbplats. Att kunna bädda in HTML -kod är ett bra sätt att snabbt och lätt lägga till komplex information (till exempel kartor, väderutsikter eller aktienoteringar) men även multimedia (som digitala videor, bildspel och ljudfiler). Den här strategin har dessutom fördelen av att låta dig använda en tredjepartswebbplats som en värdtjänst och överföringsgränssnitt. Om du t.ex. skapar ett kostnadsfritt konto på YouTube kan du skapa din egen YouTube-kanal och överföra videoinnehåll för din webbplats. YouTube har en webbsida som förenklar överföringsprocessen och fungerar som värd för videofilerna på deras webbplats. När du vill uppdatera din webbplats lägger du bara till fler videofilmer i din YouTube-kanal, kopierar inbäddningskoden och klistrar in den på en sida för att lägga till nya videofilmer på din sensor-Online dashboard.

Baka in webinnehåll från 3:e parts leverantörer.

Hämta inbädningskoden från t.ex. SMHI, YR.NO, Google, YouTube (vad som helst) Du kan skapa ett konto på en av dessa webbplatser, logga in och sedan kopiera inbäddningskoden från den webbplatsen och lägga till den på din dashboard i Sensor-Online.

Exempel iframe

<iframe src='https://xn--vder24-bua.se/index.php/vader-widget/?widgettype=white&widgetcity=' title='Väderwidget' style='height:250px; min-width:215px; width:100%; max-width:100%;' name='weatheriFrame' scrolling='0' frameborder='0' ></iframe>

Document image